Dine tanker

Har du vanskelig for å ta beslutninger ?

Vår bevissthet er ikke styrt fysisk. Den kan være overalt – uavhengig av tiden. Holder du noe av ditt fokus på hva du har gjort, eller hva du skal gjøre – ja, da er det kun en liten del av din bevissthet du bruker for å treffe dine beslutninger. Å være fult og helt tilstede her og nå, er det vi trenger for å ta de små og store valg. Kjenner du negative tanker/følelser fra din fortid – din barndom? Har du det med å snakke om det som har vært, repetere tidligere hendelser uten at du blir ferdig med dem.

Alt vi ikke har kunnet forsone i vårt indre, vender tilbake i perioder i livet. For mange er dette til hinder for videre positiv utvikling. Noen erfarer psykosomatiske lidelser, stress, angst, tungsinn, problemer med å sove osv.

Har du ubevisst kopiert mønstre du har vokst opp med eller tatt avstand og gått i motsatt retning? Har du beholdt noen av barnets egenskaper som ikke er hensiktmessig nå? Hvordan er din handlekraft, reaksjonsevne eller beslutningsprosess som voksen? Det indre barn trenger å bli sett, hørt, akseptert og gis omsorg. Trenger du hjelp til dette??

For Bestilling, gå hit